Ofelia är förkyld

Hon hade en riktigt bra plan till ett inlägg idag. Det skulle vara lite småroligt, sådär så man kan dra på munnen och kanske känna igen sig. Det skulle vara listbaserat. Ofelia är ju så himla bra på listor. Hon kände sig taggad att skriva.

Sen vaknade hon på onsdagsmorgonen och var döende.

Det började som en liten kittling i halsen under tisdagskvällen. Ofelia hade lite svårt att somna på grund av den, och vaknade igen vid halv åtta med en tjock känsla i huvudet och ett sådant kli i halsen att det kändes i höger öra, så som det kan göra ibland när kroppen inte riktigt kan bestämma sig för vad det är som är fel.

Allt är fel. Hon blir trött av att sitta upp, men samtidigt är det den bästa positionen för att hantera näsan när den rinner över. Huvudet är fullt av bomull som täcker ett bultande hjärta, så det dunkar ut i fingertopparna.

Ofelia lyckades åtminstone få till ett möte med Arbetsförmedlingen dagen innan hon blev sjuk. Det är ju ett plus. Låg det och grodde i henne redan på mötet, eller fick hon viruset på tunnelbanan? Hade hon blivit sjuk om hon tagit ett annat tåg?

Hon hade en jättefin plan på ett inlägg idag. Men det får bli nästa vecka. Hon har nu suttit upp i tjugo minuter och känner sig redan lite yr.

Det suger, det här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s