Anledningar till att Yakko Warner hade varit en dålig pojkvän

yakkoMEN FÖR I HELVETE OFELIA. VAD ÄR HAN ENS? ÄR HAN EN HUND? EN KANIN? HUR FAN TÄNKTE DU NU?

Okej. Djupa andetag. Vi kan tänka på det här helt logiskt. Bara… liksom gå igenom alla anledningar till att den här… grejen aldrig skulle kunna hända. Och vi försöker hålla oss lugna. Du var ung och oförståndig, du hade inte riktigt tänkt igenom det. Det är klart att du måste ha varit väldigt liten… VAD MENAR DU, DU GICK PÅ HÖGSTADIET?!

Nej, nej, det är ingen som är arg på dig. Ingen ilska här. Lite svårt att förstå bara. Lite svårt att fatta hur denna varelse kunde vara ett föremål för din tonårsförälskelse. Men okej, vi antar helt enkelt att du hade dina anledningar. Snälla berätta dem inte. Vi gör som vanligt och går igenom steg för steg varför det här aldrig skulle funka.

  1. Han är inte mänsklig. Det är bäst att konstatera detta rakt ut. Inte ens han själv vet exakt vad han och hans syskon är, men en sak är åtminstone säker. De är SÖTA. Alltså typ mer som husdjur då.
  2. Han är ett barn. Han verkar rätt medveten om vuxenvärlden och drabbas titt som tätt av passionerade känslor, men han och syskonen är ändå utan den minsta tvekan barn. Okej, grundtanken i den här lilla förälskelsen var väl helt platonisk från början och röstskådespelaren är definitivt vuxen, men nu i efterhand kan denna lilla detalj få dig att känna dig lite smutsig.
  3. Han är en tecknad figur. Ingen idé att försöka flirta med någon som saknar en tredje dimension. Han är inte djup nog för dig.
  4. Okej, du skulle nog känna dig ganska uppmärksammad eftersom du skulle få en massa komplimanger (Yakko är en ladykiller) men samtidigt så känns han inte som den trofasta typen. Och tecknade kvinnor är hetare än du.
  5. Hans lillasyster skulle inte gilla dig. Wakko kan säkert bli mutad, men Dot är lite ilsken och territoriell, så det skulle vara rent av farligt att försöka närma dig den familjen. Och på tal om det…
  6. Våldsam. Så som bara tecknade figurer kan vara. Förvänta dig städ, kassaskåp och överdimensionerade träklubbor om han och syskonen skulle få för sig att du är dagens fiende.

Vi skulle kunna fortsätta faktiskt nästan för evigt, men när listan på nackdelar börjar med ”icke mänsklig” och ”icke vuxen” så finns det liksom ingenstans att gå vidare. Du kan inte repa dig från det. Ni kommer alltid ha sången om alla världens länder.

[lång, uppgiven suck] Så hurra. Du dejtade aldrig den här killen. Såhär i efterhand känns det absolut bäst, faktiskt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s