Anledningar till att Robin Hood hade varit en dålig pojkvän

hoodOkej. Vi börjar ändå närma oss någon form av verklighet här. Inte någon alv eller bisarr pojke/fe kombination. Även om Robin Hood inte har existerat på riktigt så har han väl aldrig varit något annat än en vanlig, hederlig människa, så det är ett steg i rätt riktning. Bra där! Men det betyder inte att han hade varit en bra pojkvän.

  1. Han har tjej. Detta behöver inte nödvändigtvis innebära att du kommer få ditt hjärta krossat, Ofelia, men för att vara ärliga så kan du inte tävla mot Marion. Hon är coolare än du. Om hon inte är en kvinna av hög börd så är hon en supertuff Strong Independent Woman ™ som kan använda en piska. Lägg ner.
  2. Han bor ute i skogen. I England. Med andra ord, du kommer förmodligen vara lite blöt och kall precis hela tiden. Du är inte den bästa personen du kan vara när du är lite blöt och kall.
  3. Lite för mycket dudebro-varning på honom, faktiskt. Du verkar ha en svaghet för bågskyttar som hänger i stora killgrupper och egentligen inte umgås så mycket med tjejer? Det kan vi ju diskutera en annan gång. I vilket fall som helst. Det är inte så att du är dömande på något vis, men någon gång vore det ju kul ifall han ville ta en fika och prata lite utan att hasta iväg för att vinna nån bågskyttetävling eller klä ut sig till spågumma.
  4. Han är en brottsling. Det spelar egentligen ingen roll att han tar från de rika och ger till de fattiga, för det är han som avgör vilka det gäller. Det han borde göra är att kämpa för en överhalning av den socio-ekonomiska praxis som råder. Okej, det kanske är svårt att koncentrera sig på det och samtidigt inte svälta ihjäl, men han kan väl sätta några smartskaft på det i alla fall. Vad är din långsiktiga plan, Robin? Vad sägs om att skaffa ett riktigt jobb?
  5. Du skulle inte klä i lincolngrönt.
  6. Ni skulle inte komma överens om religion. Det finns en distinkt möjlighet att han skulle vilja bränna dig på bål.
  7. Hur exakt är det meningen att denna tolvhundratalskille ska passa in i ditt liv, som det såg ut 2001? Snacka kulturkrock. Snacka varenda typ av krock. Ni skulle knappt kunna kommunicera. Du kunde väl klara av ett samtal på engelska ganska behjälpligt, men det är att ta för given att hans medeltidsengelska på något vis skulle likna modern engelska. Mest skulle du väl bara fånstirra på honom. Och han skulle vilja gå för fort fram. Krash boom bang, sen helt plötsligt står du där och är gift med Robin Hood och känner dig obekväm med situationen.

Nej du, det blir för mycket skiljda världar. Okompatibla partners. Skulle aldrig funka. Det är nog tur att det blev som det blev, och att du aldrig dejtade den här killen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s